Aboa Isännöinti­palvelut Oy

Asiantunteva ja asiakas­ystävällinen

Ota yhteyttä ›

Isännöintitoimisto palveluksessasi Turun seudulla


Aina Paimioon, Piikkiöön ja Kaarinaan saakka.

Yrityksemme Aboa Isännöintipalvelut on asuin- ja liikekiinteistöihin erikoistunut isännöintitoimisto Turussa, yli 15 vuoden kokemuksella. Yhteistyössä taloyhtiön hallituksen ja osakkaiden kanssa pyrimme kiinteistöjen arvon säilyttämiseen pitkäjänteisellä talouden sekä kunnossapidon suunnittelulla.

Tarjoamme myös perustasoisen teknisen isännöinnin oman henkilökuntamme tai yhteistyökumppaneidemme voimin. Meillä on kokemusta lukuisista urakoista aina katto-, julkisivu- ja lämmitysjärjestelmäremonteista moniin muihin projekteihin. Teemme yhteistyötä mm. Suomen Tekninen Isännöinti Oy:n kanssa.


Meillä on koulutettu henkilökunta, modernit tietojärjestelmät ja vahva talousalan osaaminen. Asiantuntijuus, työstä nauttiminen ja asiakaspalveluun panostaminen ovat yhtiömme kulmakiviä. Olemme Isännöintiliiton jäseniä, ja noudatamme hyvää isännöintitapaa sekä isännöinnin eettisiä ohjeita.

Turun lisäksi palvelemme taloyhtiöitä Kaarinassa, Piikkiössä ja Paimiossa. Esittelemme mielellämme palveluitamme juuri sinun taloyhtiösi hallitukselle! Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen. Voit myös pyytää tarjouksen

Ota yhteyttä

Lomakkeet

Asukas – muuttoilmoituksen, nimenmuutoksen, muutostyöilmoituksen ja muut asumisen ilmoitukset teet näppärästi sähköisillä lomakkeillamme.

Lue lisää ›

Asumisen linkit

Tänne kokoamme hyödyllistä ja mielenkiintoista luettavaa taloyhtiöasumiseen liittyvistä asioista.

Lue lisää ›

Yhteystiedot

Jätä meille yhteydenottopyyntö tai anna palautetta toiminnastamme. Taloyhtiöt – teidän kanssamme sovimme ilomielin tapaamisen.

Ota yhteyttä ›

Ajankohtaista

Sauvon toimistolla muutoksia, Mikko Mattila jatkaa Sauvon/ Salon/ Kemiönsaaren taloyhtiöasiakkaiden isännöitsijänä


su 16. lokakuuta 2022 14.12.00

Aboa Isännöintipalvelut Oy sekä Uniko Isännöintipalvelut Oy ovat yhdessä sopineet Aboa Isännöintipalvelut Oy:n Sauvon, Salon ja Kemiönsaaren taloyhtiöasiakkaiden siirtyvän Uniko Isännöintipalvelut Oy:n asiakkaiksi 1.10.2022 alk...

Lue lisää ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita